Het verhaal achter onze sponsoren

Sponsoren

Van onze sponsoren

Vripack

Zonne-energie is een van de belangrijkste benodigdheden in de puzzel naar een duurzame economie. Dit is de reden geweest waarom Vripack de V20 Solar Racer heeft ontwikkeld. De V20 Solar Racer is er om de ultieme synergie van natuur, beweging en innovatie binnen de techniek te promoten. De voortdurende aandacht voor expertise op het gebied van innovatie en wetenschappelijke ontwikkelingen is belangrijk voor Vripack om gefocust te blijven op het leveren van hoogwaardig ontwerp, architectuur en engineering.

Vripack host de DB-20 boot samen met Polynautic en Eitze Dijkstra om studenten de kans te geven om te innoveren. Door het faciliteren van componenten en budget, wordt het mogelijk om studenten middelen te geven om diepe innovatie te bewerkstelligen. De resultaten zijn na 4 jaar duidelijk zichtbaar; het kennisniveau en groei van de studenten is exponentieel.

Polynautic

Polynautic is expert in het bouwen en repareren van glasvezel en carbon onderdelen, daarnaast zijn ze niet alleen de bouwer van de polyRib Rescue, maar ook bouwer van de V20-klasse. Exclusief voor Vripack bouwt PolyNautic de V20, een solarboot waarmee in wedstrijdverband races worden gevaren. Bij Polynautic vindt men het belangrijk om vernieuwend te denken. Dit komt goed tot zijn recht als één van de hoofdsponsoren van het DB-20 Solar Boat Team.

Eitze Dijkstra jachtschilder

Eitze Dijkstra is al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van de jachtschilders! Samenwerkend met zijn vrouw Coby is het bedrijf in al die jaren uitgegroeid tot een sterke onderneming met 6 medewerkers op 2 locaties. In deze prachtige locaties, op “it Ges” te Sneek en het bedrijventerrein te Uitwellingerga, worden naast de vele particuliere jachten, schepen van gerenommeerde bedrijven als De Boarnstream en SK Jachtbouw, van een nieuwe jas voorzien. Toch is dit niet de enige plaats waar ze werkzaam zijn. Zo doen ze naast reparaties op locatie ook steeds meer in het buitenland met klussen in Zuid Frankrijk en een groot leerproject in Chili.

Eitze Dijkstra Jachtschilder is één van de sponsoren van het DB-20 Solar Boat Team, omdat ze het ontzettend fijn vinden om het jonge team bezig te zien met nieuwste technieken en op deze manier enigszins bij te dragen aan het milieu met een stap in de ontwikkeling van zonne-energie.

Close Menu